Kedves Érdeklődő!

 

 

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományi Kar Alkalmazott Pszichológia Intézet mesterképzésének végzős hallgatói vagyunk. Kis Annamária kutatása az érzelmek megélésének bizonyos sajátosságai és a párkapcsolatban való működés közötti kapcsolatokra irányul, fókuszálva a mögöttes, gyakran nem tudatos mintázatokra. Bogdán Anna kutatása a korai sémák vizsgálatára irányul figyelembe véve az onkológiai betegségekben való érintettséget.

 

 

A vizsgálat alkalmával egy kb. 20-30 percet igénylő pszichológiai kérdőívcsomag kitöltésére kérjük fel. 


A közreműködés önkéntes és teljesen anonim, a résztvevőket nem áll módunkban és szándékunkban azonosítani. A kitöltés bármikor megszakítható. Az adatokat statisztikai célokra, általános összefüggések feltérképezésére használjuk.

 

 

A kérdések megválaszolásakor igyekezzen első megérzésére hagyatkozni, nincsenek jó vagy rossz válaszok, a saját érzéseire, választásaira vagyunk csak kíváncsiak. Kérjük, a kérdőív kitöltésekor nyugodt helyen tartózkodjon.


Ha a vizsgálattal kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségen: kisanna.szakdolgozat@gmail.com

 

 

Kérjük, amennyiben egyetért a fenti feltételekkel, elmúlt 18 éves, és hozzájárul a kutatásban való részvételhez, a KÖVETKEZŐ gombra kattintással igazolja ezt.

 

 

Hálásan köszönjük a kutatásban való részvételt!

Bogdán Anna és Kis Annamária

 

 

Szóljon hozzá!