Nagy feladatot végez az az egyén, aki nem felejtkezik meg embertársairól, akinek szívügye a szeretet és együttérzés. Nap, mint nap olyan emberekkel találkozunk, akik látszólag nem különböznek a nagy átlagtól, míg nem szerzünk tudomást, hogy életüket nem képzelik el beteg társaink megsegítése nélkül.

Tulajdonképpen ilyen a „Tatjána” Onkológiai Betegekért Alapítvány és alapítója Farkas Sándor. Régóta ismerjük egymást, felkért, legyünk segítségére azoknak az onkológiai betegeknek, akik sürgős segítségre szorulnak.

Én Kovach Anton festőművész, azért is pozitívan válaszoltam a felkérésre, mert missziónak tartom művészi elfoglaltságaim mellett, festményeimmel támogatni a súlyos betegek gyógyulását.

Egynéhány festményemet felajánlom árverésre és a befolyt anyagiakat szigorúan a betegek közérzetének javítására lesznek felhasználva.
Nem véletlenül a projectben részt vesz lányom Kovach Antonina is, az Ungvári Egyetem orvostanhallgatója, aki fontosnak tartja a betegség korai felismerését és a gyógyítás mielőbbi lehetőségeinek feltárását és elkezdését.
Ez ügyben a legfontosabb hinni és szeretni!

Mindnyájan átérezzük a helyzet komolyságát, csak ne legyünk közömbösek!
Nyújtsuk kezet és egyúttal a gyógyulás reményét!

Amikor meggyógyul még egy beteg, akkor lesz a világ olyan harmonikus, ahogy ezt Urunk megalkotta!

Mindenkinek EGÉSZSÉGET, JÓSÁGOT kívánok!

Kovach Anton,
Ukrajna Érdemes Festőművésze

A segítségére van szükségünk!

Kérjük, hogy amennyiben lehetősége van, támogassa a “Tatjána” Onkológiai Betegekért Alapítványon keresztül súlyos beteg embertársainkat az alábbi linkre klikkelve 500 Ft-tal!

A gombra kattintva, egy biztonságos bankkártyás fizetésen keresztül közvetlenül a bankszámlánkra tudja eljuttatni az 500 Ft-os adományt.

Egyben kérjük még azt is, hogy ha lehet, megosztással, like-okkal segítsen terjeszteni a TATJÁNA ALAPÍTVÁNY ismertségét és tevékenységi körét.

Kiváló tisztelettel és hálás köszönettel:

A „TATJÁNA” ONKOLÓGIAI BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY