Tisztelt adakozó, önzetlen segítséget nyújtó Barátom!

Szeretett „Tatjána” Onkológiai Betegekért Alapítványunk átlépte fennállásának második küszöbét.

Előre bocsátom, tevékenységünk nem volt egyszerű és könnyű. Ennek ellenére nincs különösebb ok panaszra, ott segítettünk, ahol tudtunk és ahol volt rá lehetőség. Szerencsére, Hazánkban az onkológiai betegek  maximálisan megkapnak minden lehetőséget, gyógymódot, ami az  általános, tradicionális medicinát illeti.

Mi csak azzal a kis plusszal járulunk hozzá, ami sokszor oly óhajtott és nélkülözhetetlen egy beteg számára! Legyen az laborvizsgálat, vagy egyéb gyógyszer, gyógymód, eszköz, amit nem támogat a Társadalom Biztosítás.

Továbbra is csak a kereskedelmi forgalomban lévő, legális eszközöket  tudjuk támogatni anyagilag, a beteg úgy kapja meg a választott „panáceát”  gyógymódot, hogy annak költségeit közvetlenül a gyártónak, vagy  forgalmazónak juttatjuk el. Természetesen fordulnak hozzánk olyan betegek, akik pénzbeli segítséget kérnek, ezeket továbbra sem tudjuk támogatni és segíteni.

Különös sikereredménynek kell elismerni és hálával elfogadni az OÉP támogatását egy különleges onkológiai kivizsgáláshoz. Egyelőre ilyen volumenű vizsgálatot mi saját erőnk, pénzeszközeinkből nem tudtunk volna megvalósítani.

A legfontosabb, hogy minden esetben igyekeztünk a hozzánk forduló bajba jutott gyógyulni vágyó embertársaink segítségére lenni.

Egyelőre csak magánszemélyek adományaiból gazdálkodunk, sajnálatos
módon a nagyobb cégek, vállalatok kimondható, de mellőznek minket.

El kell ismerni, jóval több a segítségre szoruló beteg aránya, mint az adakozó fél. Különös hálával tartozunk két kiemelt támogatónknak, két kiváló festőművésznek KOVACH ANTONNAK és MANAJLÓ ANDRÁSNAK nagylelkű, értékes festőművészeti alkotásaik jótékonysági felajánlásáért.

És legvégül, kimondhatatlan öröm segíteni embereken, sokszor védtelen, ártatlan kedves vadidegeneken, akik szomjazzák a jó szót, elvárják a testvéri segítséget.

Talán ez életünk értelme!

Ne fukarkodjunk a kedves szavakkal, tettekkel, úgy is mi örököljük a legtöbbet:

minden a miénk, amit elosztogatunk, odaadjuk másnak.

Uram Istenem, segíts felébreszteni embertársainkban a hitet, reményt és meghozni számukra a gyógyulást.

Kiváló tisztelettel és hálás köszönettel:

Alapító

A segítségére van szükségünk!

Kérjük, hogy amennyiben lehetősége van, támogassa a “Tatjána” Onkológiai Betegekért Alapítványon keresztül súlyos beteg embertársainkat az alábbi linkre klikkelve 500 Ft-tal!

A gombra kattintva, egy biztonságos bankkártyás fizetésen keresztül közvetlenül a bankszámlánkra tudja eljuttatni az 500 Ft-os adományt.

Egyben kérjük még azt is, hogy ha lehet, megosztással, like-okkal segítsen terjeszteni a TATJÁNA ALAPÍTVÁNY ismertségét és tevékenységi körét.

Kiváló tisztelettel és hálás köszönettel:

A „TATJÁNA” ONKOLÓGIAI BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY