„TATJÁNA” ONKOLÓGIAI BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY - EGYÜTT EGYMÁSÉRT- ÁLDOZATOS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Bazán Vladimir - Passió (2002) olaj, farost, 800x970 Kikiáltási ár: 360.000,-Ft

Bazán Vladimir - Misszió (2002) olaj, farost

Bazán Vladimir

1975-ben az ungvári Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában szerzett ötvös képesítést, de mindig is a festészet érdekelte.

Az Ukrán Művészeti Alap munkatársaként dolgozott mint iparművész, festőművész; majd 1983-tól szabad szellemi tevékenységgel foglalkozott, mely magában foglalta a művészeti alkotások elkészítésén kívül - kiállítások, tárlatok szervezését, szereplést az országon belüli és nemzetközi pályázatokon, valamint monumentális belsőépítészeti és kültéri díszítő mozaikok tervezés-kivitelezését az akkori Szovjetunió területén.

1985-től 1988-ig Szahalin szigetén olajkutatási expedícióban vett részt.

1994 óta él Magyarországon, Kecskeméten.

Kiállítások

• 1979: Területi kiállítás, Ungvár; Köztársasági kiállítás, Kijev
  • 1982: Területi kiállítás, Románia
  • 1982: Területi kiállítás, Csehszlovákia
  • 1983: 1. önálló kiállítás a Cafe Club Fórumban, Ungvár
  • 1989: Köztársasági kiállítás, Kijev
  • 1990: Művészeti Alap Kiállítóterem, Kijev; Ukrán Avantgárd Csoport, Szovjet Kultúra Háza, Budapest; Kárpátaljai Fiatal Művészet, Szovjet Kultúra Háza, Budapest
  • 1991: Önálló kiállítás, Ungvár, Ungvári Képtár; Avantgárd Művészeti Csoport, Nemzeti Kiállítóterem, Kijev
  • 1992: Önálló kiállítás, Ungvár, Ungvári Képtár; Kijev Nemzeti Képcsarnok; Ukrán Avantgárd Csoport, XXI. sz. Galéria, Toronto
  • 1993: Önálló kiállítás, Pforzheim, Németország
  • 1994: Önálló kiállítás, Lajosmizse
  • 1995: 8 hónapos alkotótevékenység a Kecskemét Alkotóházban, ennek anyagából önálló kiállítás, Kecskemét, EFMK
  • 1997: Közös kiállítások: GödöllőGyőrBudapestKecskemét, Dán Kulturális Intézet
  • 1998: Kecskemét, Téli tárlat, Dán Kulturális Intézet, Egészségügyi Szakközépiskola
  • 1999: Kecskemét, Ardita capra, Kortárs Galéria, Dán Kulturális Intézet; Tiszakécske; Kecskemét képzőművészete a XX. sz. 2. felében, Kecskeméti Képtár, Kecskemét
  • 2000: Békéscsaba, Győr – Korszakváltó csoport, Amatőr Atrium megyei és országos tárlat; Kecskemét Arcai, Kecskeméti Képtár, Kecskemét
  • 2001: Győr – Korszakváltó csoport; Békéscsaba; DebrecenTállya, Régiók találkozása - Kárpát-Medencei Napok, Budapest Kitörés c. közös kiállítás, Budapest, Magyar Kultúra Alapítvány
  • 2003: Önálló kiállítás, Dabas, Amator Artium XVIII. Országos Tárlat, Budapest
  • 2004: Önálló kiállítás, Kecskemét, E Galéria; Budapest, Magyarok Háza; Téli Tárlat, Kecskemét
  • 2005: Volksbank Galéria, Nagykanizsa, MROE kiállítás, Budapest, Magyar Kultúra Alapítvány Székháza

Amennyiben ez a kép felkeltette az érdeklődését, kérjük hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:

Adja meg a nevét!
Kérem, írja be az üzenetet
You must accept the Terms and Conditions.

„TATJÁNA” ONKOLÓGIAI BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY

Telefonszám: +36 1 351-777-0 ,

Telefonszám: +36  70 211 6898

E-mail cím:

tatjanaalapitvany@gmail.com

Székhely: Budapest 1068, Városligeti fasor 44.

Postacím: Budapest 1068, Városligeti fasor 44.

Minden melegszívű, adakozó, segítőkész embertársunk anyagi támogatását, áldozatos segítségét hálásan megköszönjük és e nemes cél elérésére fordítjuk.